Gratulálok, abból az alkalomból, hogy te is beléptél a fejlődni vágyók csoportjába! Azok közé, akik nem várják a „sült galambot”, hanem tesznek azért, hogy boldogabbak, sikeresebbek, eredményesebbek legyenek!

Te már tudod, mi az igazi érték az életedben? Az időd!

Ez biztosítja számodra, hogy lehetőséged legyen dönteni. Dönteni a jövődről, az életedről.

Eszközt ad a kezedbe, hogy megvalósíthasd céljaidat!

De mint tudod, az értékért mindig fizetni kell! Az internet tele van ingyenesen letölthető anyagokkal minden témakörben. Időgazdálkodási témájú anyagokkal is. Tudod mi velük a baj? Igazából semmi!

Tudod miért nem működnek ennek ellenére?

Miattad!

Az emberek 99,9%-a úgy véli, hogy az, ami ingyen van, értéktelen. Mi lesz az eredménye, ha letöltesz egy ingyenes, mindenféle okossággal dugig levő anyagot? Bemásolod egy mappába, elhatározod, hogy majd elolvasod, megvalósítod. Telik, múlik az idő, végül azt is elfelejted, hogy valaha is letöltötted, pláne, azt, hogy hova mentetted el.

Ha te a maradék 0,1%-ba tartozol, akik azonnal minden anyagot elolvasnak és megvalósítanak, most szeretnék gratulálni neked és elbúcsúzni tőled!

Ez az oldal azokhoz az emberekhez szól, akik rendelkeznek annyi önismerettel, hogy tudják, akkor a leghatékonyabbak, ha valaki segít nekik.

Ha van mögöttük egy társ, aki ösztönzi, támogatja, és segíti őket. Aki figyelmeztet, ha elfelejtenek valamit. Aki segít, ha kérdésük van, vagy bizonytalanok valamiben.
Azoknak szól, akik hisznek, de legalábbis reménykednek abban, hogy a család és a munka összeegyeztethető. Akiknek fontos, hogy a munkahelyi siker mellett a családjukra is legyen elég idejük. Csak éppen még nem tudják, mindezt hogyan valósítsák meg.

Az életben azonban, mint mondtam mindenért fizetni kell. Persze fizetni nem csak pénzzel lehet.
Fizethetsz az időddel, az egészségeddel, a szabadságoddal, a baráti kapcsolataiddal, az életeddel.
Te mivel szeretnél fizetni?

Szánok rá egy kis időt, hogy csökkentsem a folyamatos időzavart!

Időt és egy kis pénzt is hajlandó vagyok áldozni az időm jobb befektetéséért!