Egy új év kezdete, az ünnepi időszak vége, a legtöbb ember számára az újrakezdés lehetőségét szimbolizálja.

Sokan az utolsó napokban már másra sem tudnak gondolni, minthogy végre véget ér egy óév és tiszta lappal újrakezdhetnek mindent.

Ezt két okból is kicsit furcsának tűnhet, de egy valamire talán jó lehet:
1, Újrakezdeni bármikor lehet. Nem kell hozzá egy új évszám a naptár sarkában.
2, Valóban olyan szörnyű volt az óév, hogy ennyire várni kell a végét?

Mire lehet azonban jó ez a fajta várakozás?


Arra, hogy végig gondoljuk, min szeretnénk változtatni az újévben.
Az elmúlt évben készítettem egy kérdőíves felmérést az időgazdálkodási tanfolyamomra feliratkozók között, amit így az új évkezdetén kiértékeltem és a következő meglepő, vagy lehet hogy nem is olyan meglepő eredményre jutottam. Érdekel?

A leggyakoribb időgazdálkodási problémák

A leggyakoribb időgazdálkodási problémák

A fenti ábrán összefoglaltam neked, hogy mi az az 5 leggyakoribb probléma, ami miatt sokan valamiféle csodára várnak, amitől megváltozik az életük.

A csoda azonban általában nem kívülről érkezik, magunkban kell keresnünk. Tanulnunk kell az előző időszak hibáiból, hogy egy újabb fejlettségi szintet érjünk el, legyen szó bármilyen témáról.

Sok sikert kívánok neked az újévben és ha van egy perced kérlek mondd el a véleményed a fenti kérdésről, és segíts nekem néhány válasszal, hogy 2017-ben még több hasznos tanácsot oszthassak meg veled időgazdálkodási és életmóddal kapcsolatos témákban. Mindössze két kérdésre kérlek, hogy válaszolj.

Kérdőív>>>

Itt pedig néhány korábbi, ehhez a témához kapcsolódó cikkemet találod! Olvasd el őket, ha még nem tetted, vagy olvasd újra, ha már olvastad,hátha bizonyos dolgok az azóta összegyűjtött új tapasztalatok fényében új értelmet nyernek!

Szép napot!

Németh Eszter

Év végi leszámolás, akarom mondani elszámolás önmagammal
Év eleji naptárőrület
Az újévi fogadalmak csapdája
Tudod mitől érzed azt, hogy sikeres időgazdálkodást folytatsz?
Be nem fejezett dolgok? Te is ezzel küzdesz?