Kevés az időd?

Ne csodálkozz! Az emberek többsége időhiányban szenved.

Kérdezz meg bárkit! A kismamától a nyugdíjasig, a cégtulajdonostól a multicég felsővezetőjéig. Mindenki az időhiányra fog panaszkodni! Még a gyerekek is a nyári szünet végén arról panaszkodnak, hogy nem volt elég idejük a nyáron.

De tegyél fel nekik egyetlen kérdést és az esetek nagy többségben hiába várod a választ.

Mi ez a kérdés?
Mire kell neked több idő?

Mire kell neked több idő?

Vajon Te tudsz rá válaszoni?

Ha igen és szeretnél ötleteket kapni ahhoz, hogy hogyan oszd be úgy a feladataidat, hogy ne csak a munkára jusson időd, jelentkezz az ingyenes 60 napos online tanfolyamra!

Miben segít Neked ez a tanfolyam?

 • Bevezet az időgazdálkodás alapkérdéseibe
 • Segít az alap önszervezési rendszered kialakításában
 • Ötleteket ad a fejlődéshez
 • Időnként noszogat, ha halogatsz, máskor megjutalmaz, ha rendesen dolgozol
 • 60 napon keresztül életed részévé teszi a hatékonysági szempontot, hogy időd legyen a családodra, hobbidra, szórakozásra is, ne csak a munkából álljon az életed
 • Kiknek való ez a tanfolyam?
  1, kóros időhiánnyal küzdőknek
  2, akik hajlandóak új dolgokat megtanulni
  3, hajlandóak a célért tenni is, nem csak álmodoznak, de szükségük van némi noszogatásra, hogy elinduljanak a fejlődés útján

  Kérlek ne jelentkezz, ha:
  1, nem akarsz fejlődni, és már az iskolában is csak nyűg volt a házifeladat
  2, nincs 2 x 15 perced hetente a tananyag elolvasására és a kapcsolódó feladat elvégzésére
  3, úgy gondolod, már mindent tudsz a célokról, tervezésről, feladatszervezésről
  4, azt várod, hogy mások oldják meg a problémáidat

  Ha kíváncsi vagy a tanfolyam résztvevőinek véleményére, olvass tovább!

  “Ajánlom a tanfolyamot mindazoknak, akik küszködnek azzal, hogy a különböző időbeosztási trükköket egy egész rendszerbe foglalják. Eszter rendszere jól áttekinthető, mégis testreszabható. Ha az ember az elején egy kicsit több időt rászán, akkor később rengeteg időt lehet megspórolni. Nehéz ugyan elfogadni, hogy a tervezgetés ilyen sok időbe telik, de a befektetés abszolút megtérül.”
  /Abosné Lazányi Mariann/

  “Kezdetben kissé szkeptikus voltam, azonban már az első hét után félre kellett tennem bizalmatlanságomat. Eszter módszerei igazán hasznosnak bizonyultak, így több szabadidőm lett, amit a családomnak és hobbijaimnak szentelhetek.”
  /Karácsony Dávid, Székesfehérvár/

  “Kedves Eszter! Nagyon sokat segítettél. Idő tényleg egy nagy érték. Minőségi idővel megajándékozni valakit az a legnagyobb értékű ajándék. Fókusz nélkül csak szétszóródok, káoszt teremtek. Mi az amiben a legtöbbet segített nekem a tanfolyam? Feladatok priorizálásában. Új szervezési eszközöket fedeztem fel a segítségével, Praktikus tanácsokat kaptam elmélet helyett. Megtanítottál arra, hogyan fókuszáljak. Eddig is volt feladatlistám, de egy halomban, nem így szépen rendszerezve, átgondolva, ahogy Te ezt elmagyaráztad. Gratulálok a munkádhoz és további értékes, élményekben gazdag időket kívánok Neked és családodnak!
  //Papp Anikó, Partner 996 Sport és Életmód Bt./