Kötelezően feltüntetendő adatok:

Németh Eszter ev. ( Adószám: 66813961-1-28)
Elérhetőség: nemeth.eszter(kukac)ertekesido.hu
Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
Tárhelyszolgáltató: webdigital.com 6000 Kecskemét, Csóka u. 26. info@webdigital.hu
Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-77209/2014.)

Felhasználói feltételek:

Az oldal teljes tartama szerzői jogvédelem alatt áll. A tartalmak elektronikus vagy nyomtatott formában való utánközlése csak a szerző, Németh Eszter előzetes engedélyével és forrás megjelölésével lehetséges.
Engedély nélküli másolás vagy bármilyen tartalom engedély nélküli átvétele esetén, a másoló tudomásul veszi, és kifejezetten hozzájárul, hogy a tartalom tulajdonosa, Németh Eszter 10.000 Ft/nap használati díj kiszámlázására jogosult.

Adatkezelési nyilatkozat

A hírlevél feliratkozáskor vagy ügyfél-regisztrációkor megadott adataidat az érvényes törvényi előírásoknak megfelelően bizalmasan kezelem, harmadik fél számára nem adom át. A feliratkozásodat egyetlen kattintással bármikor megszüntetheted bármelyik általam küldött elektronikus levél legalsó sorában lévő leiratkozási linkre kattintva.

A weboldalon kezdeményezett feliratkozás, illetve vásárlás egyben a feliratkozási feltételek kifejezett elfogadását jelenti, azaz a felhasználó előzetes hozzájárulását adja az adatbázisomba való felvételhez, illetve elektronikus levelek fogadásához, melyek a weboldalaim bármelyikétől érkezhetnek, és bizonyos esetekben reklámot is tartalmazhatnak.